Leave Your Message

Taimi superhero sui fa'apisinisi: Fa'atulagaina o le lumana'i o le gaosiga atamai

  1. Lagolago autu mo le gaosiga atamai

I totonu o le fanua o le gaosiga atamai, faʻafesoʻotaʻi faʻalapotopotoga faʻafesoʻotaʻi masini eseese, PLCs (Programmable Logic Controllers) ma actuators i luga o le gaosiga o laina, iloa ai le atamai ma le masini o le gaosiga o gaosiga. E ala i le televave ma le faʻamautuina o faʻamatalaga faʻamaumauga, latou te faʻamautinoa le vavalalata vavalalata o soʻotaga uma i luga o le laina gaosiga ma faʻaleleia le gaosiga lelei ma le lelei o oloa. I le taimi lava e tasi, e lagolagoina foi e sui o fale gaosi oloa le mataʻituina mamao ma le faʻamaonia o mea sese, e maua ai se faʻamautinoaga malosi mo le faʻaogaina mautu o le laina gaosiga.

WPS ata(1).jpeg

2. Puipuiga saogalemu o felauaiga i nofoaafi

I le tulaga o le felauaiga o nofoaafi, e iai fo'i se sao taua e sui o falefaigaluega. Latou te faʻafesoʻotaʻi masini autu eseese i le faʻaogaina o nofoaafi e faʻamautinoa ai le saogalemu ma le mautu o le faʻaogaina o nofoaafi. E ala i le fa'asalalauina o fa'amatalaga e pei o le tulaga o nofoaafi ma le fa'atonutonuina o fa'ailo i le taimi moni, e tu'uina atu ai e suiga fa'apisinisi le lagolago fa'alagolago i feso'otaiga mo le fa'agaioiga lelei o felauaiga o nofoaafi. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai foi a latou malosi malosi e tetee atu ai i le faʻalavelave ma e mafai ona galulue faʻamalosi i totonu o siosiomaga eletise eletise, faʻamautinoa le saogalemu o pasese.

sui tau pisinisi.png

3. Pulega atamai i le vaega malosi

I le vaega o le malosi, ua fa'aalia ai fo'i le tulaga fa'apitoa o suiga fa'apisinisi. Latou te faʻafesoʻotaʻi nodes eseese i le faʻasologa atamai ma ausia lelei le tufatufaina atu o le malosi ma le pulega atamai. E ala i le mata'ituina ma le au'ili'iliga o le fa'aogaina o le malosi, e maua ai le lagolago malosi mo le atina'e gafataulimaina i le vaega o le malosi. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai foi a latou faʻatonuga mamao ma faʻafitauli faʻaletonu, lea e matua faafaigofieina ai le tausiga ma le puleaina o nofoaga malosi.

Afai e te fiafia i aiJHA Tekonolosi's Suiga ma fofo, fa'amolemole tu'u lau tuatusi imeli ma o le a iai se matou tagata poto fa'afeso'ota'i oe mo tali ta'ito'atasi. Fa'asao lou taimi fa'atau ma tau ma fa'aleleia lau fa'atauga lelei. Pe aapa mai ia i matou iinfo@jha-tech.come fa'atalanoa ni fa'amatalaga masani a Ethernet e fa'atatau i ou mana'oga.

 

2024-09-12