Leave Your Message

Vaʻai muamua i oloa pito i luga ole Secutech Vietnam 2024

O le 2024 Vietnam Security and Fire Protection Exhibition (Secutech Vietnam) o le mea sili ona taua o le puipuiga o meafaigaluega ma tekinolosi faʻaaliga i ASEAN. O se tasi lea o fa'asologa o fa'aaliga fa'ailoga na fa'atulagaina e le fa'alapotopotoga ta'uta'ua o Frankfurt i Siamani fa'atasi ai ma faatosinaga i le lalolagi.

 

I le avea ai o se mea taua i le puipuiga ma le puipuiga o afi i Asia i Sautesasae, o le faʻaaliga o le a faʻapipiʻi faʻatasi ai le maualuga o tekonolosi o le puipuiga o le afi ma fofo o le afi, tuʻuina atu se faʻavae mo tagata tomai faapitoa i pisinisi e fesoʻotaʻi, felagolagomai ma faʻaalia taunuuga fou.

 

JHA Tech, o le uluai gaosiga ua tuuto atu i le R & D, gaosiga, ma le faʻatau atu oSuiga Ethernet,Media Converter, PoE Switch&Injector ma SFP module ma le tele o oloa faʻatatau mo le 17 tausaga. Lagolago OEM, ODM, SKD, ma isi.

 

E iai fo'i se sapalai o oloa atoatoa, se vaega malosi o le R&D, se tali vave pe a uma le fa'atauga, ma le poto masani fa'aoga fofo.

 

O le JHA Tech o loʻo i ai se 'au faʻapolofesa faʻapolofesa e sili atu i le 20 tagata ma le masani galue o le sili atu i le 15 tausaga, ma e mafai ona foia lou faʻafitauli i totonu ole 30 minute i le vave.

0729.jpeg

O le faʻaaliga o le 2024 Vietnam Security and Fire Protection Exhibition (Secutech Vietnam) sa i ai le aofaʻi atoa o 18,000 sikuea mita. Sa i ai le 360 ​​faʻaaliga mai Saina, Siamani, Polani, Iapani, Initia, Sigapoa, Initonesia, ma isi, ma le numera o faʻaaliga na oʻo atu i le 19,500. Secutech Vietnam's pito i luga e sefulu sui i Vietnam na potopoto faʻatasi i le taimi mulimuli, e aofia ai Honeywell, SilverSea, VanXuan, Dakao, Techpro, Citek, ma isi.

 

O fa'aaliga na fa'atinoina e le JHA Tech na aofia ai le tele o fa'afouga e aofia ai suiga o le PoE, sui fa'atonutonu WEB, su'e fata, sui o le desktop, Su'e nofoaafi Alamanuia, ma Fofo mata'ituina Smart, e tu'uina atu ai i tagata fa'aoga le sili atu le atamai, faigofie ma le lelei fofo saogalemu. O le a aumaia ai ni faateia e le gata i le aofia.

WPS ata(1).png

O le fale fa'aaliga i le amataga na'o le HALL A, ae o lea ua fa'alauteleina e le fa'atonu le HALL B. Matou te talitonu o le a avea lenei fa'aaliga tele mo le puipuiga.

 

【Vietnam】 2024.08.14-08.16

Fale Fa'aaliga Igoa: Saigon Exhibition and Convention Center

Nofoaga Fa'aaliga: 799 Đ. Nguyen Van Linh, Tan Phu, Itumalo 7, Ho Chi Minh City, Vietnam

Numera Faleoloa: B29

 

Kiliki e fesili Pe tu'u lau tuatusi imeli, Zalo po'o WhatsApp ma o le a matou lafoina atu ia te oe se tusi valaaulia faapitoa.

Afai e te manaʻo e iai se faʻataʻitaʻiga e suʻe muamua, faʻamolemole tuʻu lau tuatusi imeli ma o le a matou maua se tagata poto faapitoa e faʻafesoʻotaʻi oe mo tali taʻitoʻatasi.

 

 

2024-07-29