Leave Your Message

Прво погледнете ги врвните производи на Secutech Vietnam 2024

Изложбата за безбедност и заштита од пожар во Виетнам во 2024 година (Secutech Vietnam) е најважната безбедносна опрема и технолошка изложба во АСЕАН. Станува збор за една од низата изложби на брендови организирани од добро познатата групација Франкфурт во Германија со глобално влијание.

 

Како важен настан во областа на безбедноста и заштитата од пожари во Југоисточна Азија, изложбата ќе ги собере врвните светски безбедносни технологии и решенија за заштита од пожари, обезбедувајќи платформа за професионалците во индустријата да комуницираат, соработуваат и да прикажуваат иновативни резултати.

 

JHA Tech, се оригиналниот производител е посветен на истражување и развој, производство и продажба наЕтернет прекинувачи,Медиумски конвертор, PoE Switch&Injector и SFP модул и многу сродни производи веќе 17 години. Поддршка на OEM, ODM, SKD и така натаму.

 

Исто така, имајте комплетна понуда на производи, силен тим за истражување и развој, механизам за брза реакција по продажбата и зрело искуство со примена на решенија.

 

JHA Tech има професионален технички тим од повеќе од 20 луѓе со просечно работно искуство од повеќе од 15 години и може да го реши вашиот проблем најбрзо во рок од 30 минути.

0729.jpeg

Изложбата на Изложбата за безбедност и противпожарна заштита на Виетнам во 2024 година (Secutech Vietnam) имаше вкупна површина од 18.000 квадратни метри. Имаше 360 излагачи од Кина, Германија, Полска, Јапонија, Индија, Сингапур, Индонезија итн., а бројот на излагачи достигна 19.500. Најдобрите десет агенти на Secutech Виетнам во Виетнам се собраа минатиот пат, вклучувајќи ги Honeywell, SilverSea, VanXuan, Dakao, Techpro, Citek итн.

 

Изложбите што ги носи JHA Tech опфатија голем број иновации, вклучувајќи PoE прекинувачи, WEB управувани прекинувачи, rack прекинувачи, десктоп прекинувачи, индустриски шини прекинувачи и паметни решенија за следење, обезбедувајќи им на корисниците поинтелигентни, погодни и ефикасни безбедносни решенија. Ќе донесе бескрајни изненадувања за публиката.

WPS слика (1).png

Изложбениот салон првично имаше само САЛА А, но сега организаторот ја прошири САЛА Б. Веруваме дека ова ќе биде голема безбедносна изложба.

 

【Виетнам】2024.08.14-08.16

Име на изложбена сала: Сајгон изложбен и конгресен центар

Изложбен салон Адреса: 799 Ѓ. Нгујен Ван Лин, Тан Пу, округ 7, градот Хо Ши Мин, Виетнам

Број на штанд: Б29

 

Кликнете за да се распрашате или оставете ја вашата е-пошта, Zalo или WhatsApp и ние ќе ви испратиме ексклузивно писмо за покана.

Ако сакате однапред да имате примерок за тестирање, оставете ја вашата адреса на е-пошта и ќе имаме експерт да ве контактира за одговори еден на еден.

 

 

29.07.2024