Leave Your Message

NYT produkt-M12 industriel Ethernet-switch til brug for jernbanetransit

Industriel Ethernet-switcher en Ethernet-enhed, der opfylder industrianlæggenes behov og er teknisk kompatibel med kommerciel Ethernet-switch. Det stiller dog højere krav end kommercielle Ethernet-switches med hensyn til realtidskommunikation, pålidelighed, stabilitet, sikkerhed, miljøtilpasningsevne osv. Det er en kommunikationsekspert, der kan overkomme barske og krævende miljøer.

Som svar på de specifikke behov i jernbanetransitindustrien,JHA Techlancerede JHA-IG08HGQ-M12, en uadministreret Gigabit 8-ports Ethernet-switch for jernbanetransit i industriel kvalitet.

JHA-IG08HGQ-M12 er en højtydende modulær Gigabit industriel Ethernet-switch designet til jernbanetransitnetværkskommunikation, der giver strømbeskyttelse i industriel kvalitet såsom overstrøm, overspænding, kortslutning og overophedning.

side.jpg

JHA-IG08HGQ-M12 er en vægmonteret uadministreret industriel Ethernet-switch designet til jernbanetransitnetværkskommunikation. Den er velegnet til brug i ekstremt barske arbejdsmiljøer, med IP54-beskyttelsesgrad og et bredt driftstemperaturområde på -40℃~85℃, hvilket sikrer god drift på barske industriområder.

Den tætte og pålidelige forbindelse gennem det solide M12-stik sikrer stabil drift af netværksudstyr uden at bekymre dig om problemer forårsaget af ekstern miljøinterferens såsom vibrationer og stød. Understøtter 8 Gigabit Ethernet M12-porte, IEEE802.3/802.3u/802/3x, 10/100/1000M, fuld/halv dupleks, MDI/MDI-X adaptiv, hvilket giver en økonomisk løsning til industriel Ethernet-kommunikation.

side.jpg

Hvis du er interesseret i JHA Technologys Switch og løsninger, så læg venligst din e-mailadresse, og vi vil få en ekspert til at kontakte dig for en-til-en svar. Spar din købstid og -omkostninger og forbedre din indkøbseffektivitet.

 

2024-09-02