Kan industrielle Ethernet-switche bruges til hjemmebrug?

Industrielle afbryderekaldes også industrielle Ethernet-switche, det vil sige Ethernet-switchudstyr, der bruges inden for industriel kontrol. På grund af de vedtagne netværksstandarder har den god åbenhed, bred anvendelse og lav pris og bruger en gennemsigtig og samlet TCP/IP-protokol. , Ethernet er blevet den vigtigste kommunikationsstandard inden for industriel kontrol.

Industrielle afbrydere har ydeevneegenskaber i bærerklasse og kan modstå barske arbejdsmiljøer. Rig produktserie og fleksibel havnekonfiguration kan imødekomme behovene i forskellige industrielle områder. Produktet vedtager et bredt temperaturdesign, beskyttelsesniveauet er ikke lavere end IP30 og understøtter standard- og private ringnetværksredundansprotokoller.

JHA-IG05H-1

 

Nogle gange spørger kunder, om industrielle afbrydere kan bruges til hjemmebrug?
En switch kan bruges derhjemme, men switchen bruges kun til dataudveksling, har ingen routingfunktion og kan ikke give automatisk opkald. Det bruges generelt til udvidelse af flere computerskader (når routerportene ikke er nok), jeg har ikke hørt, at det kan øge hastigheden.

Hvis du automatisk vil ringe op og realisere internetadgang med flere maskiner, anbefales det at købe en hjemmerouter.


Indlægstid: 16. august 2021