Leave Your Message

Manaoga mo fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga mo le mataʻituina ma le saogalemu.

E tusa ai ma fuainumera mai le Kamupani a Vietnam, o le maketi o mea pueata a Vietnam o le televave lea o le tuputupu aʻe i Asia i Sautesasae, faʻatasi ai ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o le 8.6% mai le 2020 i le 2026. O Vietnam e tele naua le manaʻoga mo mea pueata. E le gata i manaoga o tagata lautele, o mea pueata mata'ituina o lo'o fa'aaogaina lautele i atina'e saogalemu lautele. 40% o mea pu'eata tetele, 30% o mea pu'eata fa'apisinisi, ma le 20% o mea pu'eata a aiga.

 

Talu ai ona o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi atu i le faiga o le mataʻituina o le saogalemu o kamela fesoʻotaʻiga eseese ma faʻamalama atamai, o loʻo faʻaaogaina i fafo ma i siosiomaga eletise eseese, o nei mea ua tuʻuina atu i luma manaʻoga maualuga mo fesoʻotaʻiga saogalemu, lea e faʻaalia i vaega nei:

 

  1. O le mata'ituina o feso'ota'iga e mana'omia ai le fa'atinoina lelei o le taimi moni ma e mana'omia ai fa'amaumauga vitiō e le pa'u'u ai pepa po'o fa'avaa.
  2. Tulaga maualuga mana'omia mo si'osi'omaga eseese e pei ole siosiomaga vevela ma le siosiomaga eletise.
  3. Anti-vibration ma anti-matua manaʻoga.
  4. Mana'omia le mafai ona fa'afetaui i mana'oga fa'apipi'i 'ese'ese.

 

JHA Tech, o le uluai gaosiga ua tuuto atu i le R & D, gaosiga, ma le faʻatau atu oSuiga Ethernet,Media Converter, PoE Switch&Injector maSFP modulema le tele o oloa fa'atatau mo le 17 tausaga. Lagolago OEM, ODM, SKD ma isi.

 

E iai fo'i se sapalai o oloa atoatoa, se vaega malosi o le R&D, se tali vave pe a uma le fa'atauga, ma le poto masani fa'aoga fofo.

O oloa na gaosia e le JHA Tech e mafai ona tatalia le tele o fesuiaiga o le vevela, suiga o le susu, faʻapea foʻi ma uila uila, faʻalavelave eletise ma isi mea faigata, ma avea ai suiga o fale gaosi oloa o se filifiliga e tatau ona i ai. O suiga fa'apisinisi e fa'aaogaina meataalo-vaega fa'apisinisi, lea e mafai ona fa'afetaui i le siosiomaga galue o le -40 tikeri Celsius i le 85 tikeri Celsius. O le sapalai eletise e faʻaaogaina se mamanu e le mafai ona pasia ma e mafai ona pasia le vibration ma le aʻafiaga o suʻega. Ona o nei uiga, o fesoʻotaʻiga Ethernet faʻapisinisi o le a avea ma masini faʻasalalau sili ona taua i faiga mataʻituina le saogalemu.

 

Ae sili atu le taua, o le a alu foi le JHA Tech i Vietnam e auai i le faʻaaliga i lenei tausaga, pei o tausaga ua mavae.

 

【Vietnam】 2024.08.14-08.16

Fale Fa'aaliga Igoa: Saigon Exhibition and Convention Center

Nofoaga Fa'aaliga: 799 Đ. Nguyen Van Linh, Tan Phu, Itumalo 7, Ho Chi Minh City, Vietnam

Numera Faleoloa: B29

 

E te sau foi i Vietnam e auai i faʻaaliga? O a oloa e te fia iloa ma e te manaʻo e faʻataʻitaʻi i le faʻaaliga? Afai e te manaʻo e iai se faʻataʻitaʻiga e suʻe muamua, faʻamolemole tuʻu lau tuatusi imeli ma o le a matou maua se tagata poto faapitoa e faʻafesoʻotaʻi oe mo tali taʻitoʻatasi.

2024-06-11