Leave Your Message

Ethernet-switche, der er meget udbredt på det saudiske marked

Saudi-Arabien er klar til at blive verdens største byggemarked, da det hælder penge ind i projekter, der har til formål at reformere og diversificere sin økonomi.

 

Den saudiarabiske byggeindustri boomer med byggeproduktionen i bolig-, infrastruktur-, industri-, energi- og forsyningssektoren og kommercielle sektorer, der når 141,5 milliarder dollars.

 

Disse storskalaprojekter dækker infrastrukturkonstruktion, boligudvikling, kommercielle komplekser og andre områder. Hver af dem bærer Saudi-Arabiens vigtige mission om at diversificere sin økonomi og forbedre sin internationale status.

WPS-billede(2).png

JHA Tech, er den originale producent og har været dedikeret til forskning og udvikling, produktion og salg af Ethernet-switche, mediekonverter, PoE Switch&Injector og SFP-modul og mange relaterede produkter over 17 år. Support OEM, ODM, SKD og så videre.

 

JHA Techs leveringstid er garanteret, og leveringsfrekvensen er stabil. 5.000 enheder Switch kan sendes så hurtigt som 5 uger.

 

Vi har projekterfaring på det modne byggemarked og kan tilbyde kunderne one-stop services. Fra produktproduktion til programplanlægning.

 

Produktkvaliteten er høj og giver livslang vedligeholdelsesgaranti. Der er modne og eksklusive logistikkanaler til transport fra Kina til Saudi-Arabien, som kan sikre sikker og hurtig ankomst af varer.

WPS-billeder(3).jpeg

JHA Tech har mange kunder på det saudiske marked og har en god forståelse for det saudiske marked. Vi håber at nå et samarbejde med lokale virksomheder i Saudi-Arabien, med det formål at skabe en luksuriøs og miljøvenlig turistdestination for Saudi-Arabien for at tiltrække opmærksomhed fra turister fra hele verden.

 

Er du interesseret i modne løsninger til miner, tunneler, olieudvinding, smart transport, sikre byer osv. Hvis du har brug for hjælp, så læg venligst din e-mailadresse, og vi vil få en ekspert til at kontakte dig for en-til-en-svar.

 

2024-07-15